O nama

altom trake

 Firma „ALTOM” d.o.o. je osnovana 1993. godine. Osnovna delatnost preduzeća bila je proizvodnja mašina i uređaja raznih namena (uglavnom za preradu papira i drveta), kao i proizvodnja papirnih traka.

U periodu od 1993. do 1999. god. primarno područje rada firme je bila proizvodnja mašina i opreme prema željama klijenata. U tom periodu su proizvedene i mašine za konfekciju samolepljivih ambalažnih traka.

1999. godine počinje proizvodnja samolepljivih traka, što je danas glavna delatnost preduzeća. U periodu od 1999. do 2003. firma se bavila konfekcioniranjem gotovih džambo rolni selotejpa i sečenjem prema standardima i željama kupaca.

altom-masina

2004. godine puštena je u rad prva linija za oslojavanje samolepljivih traka u Srbiji, čime ,,ALTOM’’ postaje jedini proizvođač samolepljivih traka u Srbiji. Usvojena je i jedinstvena tehnologija za proizvodnju samolepljivih traka sa unutrašnjom (neobrisivom) štampom. Implementiranjem ove tehnologije ,,ALTOM’’ d.o.o. postaje lider u regionu u oblasti štampanih samolepljivih traka. Firma proizvodi trake za celokupno tržište EU. Raspolaže sa jednom linijom, kapaciteta 15.000.000 m² godišnje.

Podizanje ekološke svesti privrede uslovilo je i potrebu za trakama za pakovanje sa potpunom mogućnošću reciklaže. Od 2010. ,,ALTOM’’ d.o.o. je počeo sa proizvodnjom traka za pakovanje na bazi natron papira i skrobnog lepila. Ova vrsta traka sve više nalazi primenu u pakovanju.

Altom trake smo učinili prepoznatljivim brendom i usavršili smo ih
slušajući potrebe naših potrošača.

U proteklim godinama otvorili smo i firme u Vukovaru (Hrvatska) i Pečuju (Mađarska), da bismo zadovoljili rastuće potrebe naših kupaca, kako u Srbiji tako i u širem regionu. Altom trake smo učinili prepoznatljivim brendom i usavršili smo ih slušajući potrebe naših potrošača.

Altom trake su:
• ekološke, ambalažne trake
• bez mirisa
• ponašaju se izvanredno na niskim i visokim temperaturama
• otporne su na vlagu, UV svetlost i starenje.

pdv-potvrda-altompodaci-o-firmi-altom